FAQ topics

Veel gestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Je kunt je wachtwoord opvragen op de "Login gegevens vergeten" pagina.
Als jouw e-mail bij ons bekend is ontvang je heel snel daarna een e-mail van ons met je wachtwoord van alle accounts waarvan je lid bent.

De teamlogin doet het niet meer

Omdat leden van de mySportsplanner in meerderee teams kunnen zitten, is het systeem van de persoonlijke login opgezet.
Met de persoonlijke login logt iedereen in met z'n eigen e-mail adres. Eenmaal ingelogd kan je je eigen gegevens wijzigen bij "Mijn instellingen". Dit geldt dan direct voor alle teams waar je lid van bent.

Ik kan niet inloggen op de site, terwijl mijn e-mail adres en wachtwoord goed zijn.

Het kan voorkomen dat je het juiste e-mail adres en wachtwoord hebt ingevoerd maar niet op de site kan komen. De oorzaak hiervan kan zijn dat je je e-mail adres nog niet bevestigd hebt. Mocht dit het geval zijn dan zie je na het inloggen een rode balk boven in het het scherm staan. Volg de instructie op en je kunt daarna weer inloggen op de site.

Hoe kan ik mijn e-mail adres bevestigen?

Om je e-mail adres te bevestigen ga je naar de pagina "Opvragen bevestigings e-mail".

Hoe kan ik mijn accounts samenvoegen?

Mocht je meerdere accounts hebben op mySportsplanner dan kun je deze, indien het e-mail adres gelijk is bij de accounts, samenvoegen. Op deze manier heb je maar 1 e-mail adres en wachtwoord combinatie nodig voor de hele site.
Op de pagina "Mijn Instellingen" kun je je e-mail adres wijzigen. Zodra de e-mail adressen van de verschillende accounts gelijk zijn dan vind je op de pagina "Mijn Instellingen" en melding dat samenvoegen mogelijk is. Dit hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook direct naar de account samenvoegen pagina.

Hoe kan ik mijn e-mail adres wijzigen?

Als je ingelogd bent op de site ga dan naar "Mijn Instellingen" en verander daar je e-mail adres. Nadat je dit gedaan hebt ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Zodra je je nieuwe e-mail adres bevestigd hebt is deze actief.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Als je ingelogd bent op de site ga dan naar "Mijn Instellingen" en verander daar je wachtwoord.

Waar kan ik mijn teams zien?

Zodra je ingelogd bent op de site vind je linksbovenin het scherm de teams waar je lid van bent. Klik op het team om te wisselen.

Ik zit in meerdere teams, maar zie mijn andere teams niet linksbovenin het scherm

Om toegang te hebben tot je andere teams dien je aangemeld te zijn bij deze andere met hetzelfde e-mailadres. Mocht dit niet het geval zijn dan moet je eerst je accounts samenvoegen. Hoe dit moet lees je hierboven bij "Hoe kan ik mijn accounts samenvoegen?"

Hoe kan ik teamleden toevoegen of verwijderen?

Als je captain bent van het team zie je een tabje "Team instellingen" staan. Onderaan deze pagina kun je teamleden toevoegen, verwijderen, een rol toekennen of mee laten tellen in het schema.

Hoe kan ik mijn team verwijderen?

Als je captain bent van het team zie je een tabje "Team instellingen" staan. Onderaan deze pagina kun je je team opheffen.

Hoe kan ik een foto toevoegen?

Ga hiervoor je naar "Mijn instellingen" en in het midden van de pagina vind je het foto onderdeel.